Nieuwsbrief

Nazomeren! - Easy en rustig aan

Nazomeren 2015 - kleurrijke wereld sieraden - 1 - 1000x562

Nazomeren – en mijn Gezondheid –
Deel 2 (september 2015)

Beste lieve lezer…,

Heerlijk bovenstaand plaatje toch!!!? Komende paar dagen mogen we volgens de weerberichten rekenen op lekker Nazomerweer – met daarna hopelijk een mooie herfst die komen gaat.

Geniet er dus van! Easy en relaxed. Nog even een terrasje en buiten zijn. Ook ik doe het hier (nog behoorlijk…) rustig aan. Wat dromen en soms even stilstaan, waarderen wat we hebben.

Al een hele tijd wat stilletjes rondom Kleurrijke Wereld Sieraden…
Daarom een kleine update over mijn gezondheid (2e bericht hieronder). Liever niet als vaste gewoonte/gezondheidsblog… – ik schrijf liever over nieuwe sieraden, mooie edelstenen en materialen…!

Komende tijd:
– Website orders kunnen gewoon doorgaan. Ik heb goede hulp hier.

Verder:
– Maatwerk: kan altijd besproken, maar gaat in de “wachtrij”. Wil je graag iets weten of een maatwerk-opdracht? Neem gewoon contact op; erover brainstormen kan altijd
– Nieuwe sieraden en Nieuwsbrieven: ik maak weer nieuwsbrieven zodra ik iets nieuws kan vertellen of laten zien. Schrijf je eventueel in voor de nieuwsbrief, zodat je straks op de hoogte bent als ik weer een beetje terug ben met sieraden e.d.
op Facebook plaats ik nog af en toe berichtjes; dus aarzel niet via Facebook Kleurrijke Wereld te volgen
Nieuwe website compleet Responsive- en Retina-proof: aangepast op mobiel/tablet en geschikt voor hoog resolutiescherm komt er aan; voorlopig duurt dat nog (geen deadlines); e.e.a. met goede hulp van mijn geduldige en kundige web-adviseur 
– Beurzen en Fairs: voorlopig niet, pas wanneer ik dat weer kan


Update gezondheid:

Al eerder schreef ik in alle openheid een berichtje over mijn gezondheid (december). Nu een kleine update.

Mijn spier- en gewrichtsproblemen, naast wisselend vermoeidheid/pijn en concentratieproblemen zijn een enigszins blijvende factor. Een kwestie van ermee leren leven, elke dag een beetje beter – wellicht het beste tovermedicijn tot nu toe!

Gelukkig is het zware vitamine-D tekort (destijds score van 9) beter geworden. Weken en maanden van kleine stapjes vooruit en dan weer flinke stappen terug-uit. Trial en error – vallen en weer opstaan – als het gaat om medicatie, natuurlijke supplementen en dieetbegeleiding, oefentherapieën, etcetera.
Plannen, moeten en willen is er gewoon niet bij.
Af en toe kan ik (soms weer) wat creatieve ideeën met mijn stenen en kralen uitproberen.

Nazomeren 2015 - kleurrijke wereld sieraden - 2 - 850x955Er is ook wat gewonnen: naast “leren leven met”, kan ik weer kleine stukjes zelf auto rijden en meerijden, ken ik beter mijn voedselintoleranties die pijn helpen verminderen, steeds beter weet ik rust en activiteit af te wisselen.
De laatste artsenbezoeken (april/mei/september) wezen opnieuw andere vitaminetekorten uit inclusief behoorlijk afgevallen in gewicht met als gevolg immuunsysteem zwaar onderuit. Een aantal nieuwe onderzoeken volgt binnenkort. Kortom, een aantal (flinke) inzinkingen en evenzo vrolijk geduldig blijven uitzoeken en proberen. Met goede hoop… ik blijf positief.

Ik doe mijn best meer energie en (spier-)kracht krijgen. Elke dag gaat het zo: “Pluk de dag” en “Go-with the flow” – hoe afgezaagd dat ook mag klinken.
Zoals in ieder mensenleven: een pad te gaan – zowel lichamelijk, mentaal en spiritueel. Wellicht ook nieuwe wegen te ontdekken. Nu gewoon wat rond dobberen, en zien hoe het gaat. Letterlijk ervaren om te leven “in het moment van nu”, simpelweg omdat mijn lichaam dat zegt.

Nog steeds dankbaar dat e.e.a. niet levensbedreigend is. Ik prijs me gelukkig met mijn edelstenen, kralen en sieraden. Al is het maar een beetje spelen en van kleur en energie te genieten.

Blij met regelmatig belangstellende vragen, een bestelling, het contact met mensen of via e-mail nog; en bovenal een aantal begripvolle maatwerk-klanten die al (veel) te lange tijd wachten… (te lief gewoon)!

Nieuwe sieraden…, het broeit en doet heus in mijn hoofd! Dat is gelukkig niet verdwenen en komt met rotsvast vertrouwen weer helemaal goed!
Tot een volgende keer, Ursula

Onderstaand: wat spelen met mooie materialen:
Turkoois uit Mexico, Lapis Lazuli, antieke kornalijn (Carneool), Neolithische kwartsstenen (rood en wit), oude struisvogelschelp en een mooi zacht groen/blauwe Aquamarijn. Mooie (na-)zomer kleurtjes

 

turkoois - aquamarijn -lapis lazulli - kleurrijke wereld sieraden

Meer lezen:
Turkoois en Turkoois special
Lapis Lazuli
Aquamarijn

Comments are closed.