Nieuwsbrief

Ryoliet (Rhyoliet)

 

Ryoliet

Ryoliet (Rhyoliet)
De Ryoliet is wit, groen, grijs of rood van kleur en is doorgaans gestreept, gevlekt en heeft vaak prachtige insluitsels van andere kristallen. De steen is een uitvloeisel van vulkanisch gesteente.

Ryoliet lijkt op Jaspis of op de Mosagaat, maar is dat zeker niet. Ryoliet edelstenen zijn niet makkelijk verkrijgbaar, maar in gespecialiseerde winkels tref je ze wel aan. Vindplaatsen van de Ryoliet zijn Australië, Mexico en de US.

Ryoliet vergroot de kracht van het immuunsysteem, het is goed voor de aders, helpt tegen huidaandoeningen en huiduitslag, verbetert de opname van B vitamines en helpt bij verkoudheid en griep. Het helpt nierstenen tegen te gaan en zal hard weefsel weer zacht maken.

Deze edelsteen versterkt het geestelijk welzijn en helpt ons om veranderprocessen inzichtelijk te maken. Het heft blokkades in het mentale op en wil onze eigenwaarde vergroten. Emoties die uit balans zijn, worden door Ryoliet in balans gebracht. Zaken uit het verleden worden door de Ryoliet op zachte wijze verwerkt en helpt ons de dingen definitief achter ons te laten en positief vooruit te kijken. Mensen die een tijd in zichzelf gekeerd waren, hebben baat bij deze steen, omdat hij het vermogen versterkt om andere mensen toe te laten. De steen werkt daarom op een positieve manier op het communicatievlak en het openen van je hart (met name de groene Ryoliet).

De Ryoliet is een goede meditatiesteen die je helpt de oneindige mogelijkheden binnen in jezelf te zien om vervolgens vreugdevol tot waarheid en innerlijk weten te kunnen komen. Wanneer het inzicht er is, werkt dit zeer bevrijdend en verhelderend. Deze edelsteen is een zeer zachte, liefdevolle, doch volhardende en creatieve steen die je zal helpen op jouw persoonlijke weg van innerlijke wijsheid.

Klik hier voor sieraden met Ryoliet: