Nieuwsbrief

Beursnieuws voorjaar 2014

In de Lappenmand en Beursnieuws

Beursnieuws voorjaar 2014 - kleurrijke wereld sieraden - kleinTsjaa.., daar zit je dan – of lig je dan… het is maar net over wie we het hier hebben.
Al een klein half jaartje zitten wij hier thuis behoorlijk in de Lappenmand. Zowel ikzelf als mijn partner.
Mijn partner met 2 operaties, eentje net achter de rug, en eentje die nog komen gaat dit jaar. Gelukkig is voor hem gebleken geen heel ernstige dingen, maar wel de nodige zorg, aandacht en revalidatie.
Ikzelf viel in de prijzen met allerhande kleinere ongemakken zoals kaak- en kiesontstekingen tot aan op dit moment een chronische schouderontsteking, diverse onverklaarbare spierpijnen en vermoeidheid. Niet handig met sieraden maken en als dat ook nog eens je lust en leven is…
Kortom, even wat minder aandacht behalve dus voor gezondheid waar we komende tijd nog aan willen werken. En zo blijkt maar weer: gezondheid gaat echt boven alles!

Tussendoor kon ik wat opdrachten doen en ook de webshop kan gewoon doorgang vinden. Dus aarzel zeker niet mocht je een opdracht of aankoop overwegen. We komen daar in overleg zeker wel uit!

Gelukkig hopen we op wat beter nu. DE ZON SCHIJNT, mooie LENTE, en dat is een GRATIS CADEAUTJE voor ons allemaal, voor jou en ook voor ons hier.

Voor wat betreft de beurzen dit (voor-)jaar: die waren om bovengenoemde gezondheidsredenen dus even uitgesteld. Kleurrijke Wereld Sieraden - Beursinfo - april 2014 - vierkant
De eerst volgende beurzen staan nu gepland voor de maand juni
. Op dit moment ben ik rustig bezig met aanvullingen voor de collecties en (en met goede hulp) voorbereidingen voor die beurzen. (zie ook alvast nieuwe sieraden).

Natuurlijk hoop ik dat je mij en Kleurrijke Wereld tussentijds gewoon blijft volgen. Via website, nieuwsbrief of Facebook.
Wil je wat vaker nieuws? – volg (en like) mij dan op Facebook. Je krijgt dan vaker berichtjes, vaak wekelijks, soms 2-wekelijks.

In de volgende nieuwsbrief krijg je de laatste info over de beurzen voor juni en wellicht ook nog meer nieuwe sieraden. We doen ons best!
Graag tot dan! Ursula

Bekijk hier verder:
laatste nieuwe sieraden
– info over sieraden- en modetrends en combinatietips

Comments are closed.