Nieuwsbrief

Stijlvol dagje uit - Stijlvolle oorbellen

Nieuwsbrief 20 - Kleurrijke Wereld Sieraden - luxe creolen en oorclips -

Stijlvol dagje uit – Stijlvolle oorbellen – 
Concours d’Elegance – Paleis Het Loo – 21-22 juni 2014

Het is bijna zover: het 2e event voor Kleurrijke Wereld dit jaar.

Amethis AAA met creolen - Kleurrijke Wereld SieradenHeb je zin in een sfeervol dagje uit terwijl je wandelt in het mooie decor van Paleis het Loo? Kom dan ook naar Concours d’Elegance.

Niet alleen voor heren, ook voor dames een geweldig dagje uit! Denk aan Royal Fair, een bezoek aan de tuinen en vertrekken van het Paleis zelf, Modeshows en als je wilt de Grace Kelly expositie.

Speciaal voor deze gelegenheid maakte Kleurrijke Wereld luxe oorbellen setjes.

Spinel - met schakel en stekertjes - Kleurrijke Wereld SieradenOp de foto’s (niet alles is getoond) – zie je enkele voorbeelden. Van prachtige Amethistjes in AAA en AA kwaliteit (juwelierskwaliteit) tot aan zeer gewilde Turkoois uit Mexico (Sonora), mooie Malachiet en hemelsblauwe Aquamarijntjes. Ook de Spinelletjes – “het zusje” van de Robijn – zijn erg mooi, een edelsteen die vaak wordt vergeten en voor de meeste mensen bekend is in de kleur zwart, maar deze steen kent dus vele kleuren. Turkoois Mexico - met creolen - Kleurrijke Wereld SieradenVeel edelstenen verwerkt in de Engelse kroonjuwelen werden eeuwen lang aangezien voor Robijn, maar bleken later (met onze huidige kennis en technieken) Spinel te zijn.

De oorbellen zijn (voor alsnog)  niet los verkrijgbaar op de website, maar enkel tijdens Concours d’Elegance en eventuele latere events en fairs. Gezien de prachtige kwaliteitssteentjes of bijzondere/oude steentjes zijn de meeste setjes slechts eenmalig, en er is heel beperkte voorraad.

Er is gewerkt met mooie knopjes, stevige clip-haakjes of heel mooie creolen. De creolen zijn van uitzonderlijk stevige kwaliteit en zwaarder sterling zilver. De bedels kun je samen met de creolen dragen, of je kan de creolen ook een keer los dragen als je wilt.

Lees hieronder het eerdere bericht over Concours d’Elegance.
Tip 1 : bestel je tickets on-line voor een mooie korting!
Tip 2: Voor slechts 3 euro extra kun je ook naar “Grace Kelly – Prinses en Stijlicoon”.

 

Concours d’Élégance – Paleis Het Loo – 21-22 juni 2014

Logo Concours d Elegance - Paleis het Loo - kleurrijke wereld sieradenHét klassieke autofeest van Nederland!
En nee, niet alleen voor mannen!

Dit jaar al weer de 11de editie en altijd een geweldig dagje uit voor jong, oud, man en vrouw. Er valt van alles te beleven tijdens dit stijlvolle event met koninklijke allure.

Ferrari - Concours d'Elegance - kleurrijke wereld sieradenNaast de nationale en internationale wedstrijden met de auto’s en niet te vergeten de echte unieke exemplaren en klassiekers, kun je ook een bezoekje brengen aan de Royal Fair, waar een select groepje standhouders mooie, bijzondere en gezellige producten aanbiedt.

We noemen verder: Maserati, Renault, McLaren en vele meer.

Het Concours d’Élégance kaartje biedt (gratis-) toegang tot het Paleis Het Loo zelf, met alle koninklijke vertrekken, tuinen en alles erom heen.
Concours d'Elegance en expositie Grace Kelly - Paleis het Loo Modeshows, diverse artiesten en heerlijke culinaire hapjes en drankjes kleden het geheel verder feestelijk aan.

En tenslotte, ook leuk voor de dames: op Paleis Het Loo is sinds 5 juni jl. de prachtige expositie
Grace Kelly, Prinses en stijlicoon te bezichtigen
. De pers spreekt nu al (veelbe)lovend over deze expositie. Zeker een bezoekje waard!

Meer Info: 
Wanneer: weekend 21 en 22 juni 2014
Waar: Paleis Het Loo, Apeldoorn

Facebook Concours d’Elegance
Website Concours d’Elegance 
– voor info locatie/route en kaartjes
Bekijk hier nog enkele sfeerplaatjes
extra info Grace Kelly expositie tijdens Concours d’Elegance

Comments are closed.