Nieuwsbrief

Amethist

AmethistAmethist
Amethist heeft een prachtige purperen tot blauw violette kleur, van heel licht tot donker. Violet is de kleur van transformatie en derhalve is de Amethist een zeer spirituele steen.
Amethist wordt gevonden in de US, Engeland, Canada, Brazilië, Mexico, Rusland, Sri Lanka, Uruguay, Afrika, Siberië en India. Deze edelsteen is makkelijk verkrijgbaar en is ook zeer geliefd onder spirituele en energetische genezers. Amethist wordt ook vaak voor meditatieve doeleinden gebruikt. De steen vormt een goede combinatie met citrien, rosekwarts en heldere bergkristal.

Amethist helpt bij migraine en spanningshoofdpijnen, bij druk en drukte in het hoofd, bij slapeloosheid, bij nachtmerries, dronkenschap en allerlei verslavingen. Overwerkte of psychisch overbelaste mensen hebben veel baat bij deze steen. Het is een reiniger voor immuunsysteem, lymfesysteem en het bloed. Daarnaast reinigt Amethist de aura en stimuleert alle gebieden in de keel- en kruinchakra. Hoe blauwer de kleur (violet/lavendel) des te meer de steen vibreert met het kruinchakra en de hogere energieën.

Amethist helpt bij het verwerken van verdriet, het verwerken van verlies van een dierbare en helpt tevens de mensen die steun en hulp willen of willen bieden aan een naaste rondom het sterfproces.

Spiritualiteit wordt door Amethist aangemoedigd, het versterkt de intuïtie, geeft inspiratie, brengt wijsheid, kalmte en rust. De Amethist helpt ons het patroon van vasthouden uit angst te doorbreken om zo bij onze innerlijke vrede en vertrouwen te komen. Deze prachtige edelsteen stimuleert onbaatzuchtigheid, vergroot onze geestelijke gaven en helpt ons ons te richten op de algehele liefde van al wat is .

Klik hier voor sieraden met Amethist: