Sieraden Winkel

  Exposities en Beurzen

  Goede Doel

  Zoeken in Winkel

  Facebook

  Contact

  Heb je een vraag of opmerking, stuur mij een e-mailtje naar: info@kleurrijkewereld.be of info@kleurrijkewereld.nl of vul
  onderstaand contactformulier in, helemaal onderaan deze pagina.

  Contactgegevens - Kleurrijke Wereld SieradenE-mails en contactformulieren worden dagelijks gelezen en zo spoedig mogelijk beantwoord.

  Je kan ook telefonisch contact opnemen op GSM nummer: +31-6-22799018.

  Kleurrijke Wereld is in ieder geval bereikbaar op woensdagen en donderdagen van 17.00-20.00 uur.

  Indien niet bereikbaar (grensstreek BE/NL), spreek a.u.b. een berichtje in. Ik neem dan zelf even contact met je op, en e.e.a. komt dan ook in orde. Mocht de voice-mail onverhoopt ook niet werken (af en toe, i.v.m. grensstreek), stuurt u dan a.u.b. een e-mailtje.

  N.B.: wanneer je het contactformulier gebruikt, ben dan zeker van je juiste e-mail adres. Anders kan geen antwoord aan je worden terug gezonden.

  Kleurrijke Wereld Sieraden - Fairs en ExpositiesKleurrijke Wereld is in principe een Webshop en heeft momenteel (helaas geen) bezoekadres voor het grote publiek. Een winkel annex atelier is echter wel een grote wens voor de toekomst, waar het publiek op afspraak dan wel vrij kan binnen lopen. Tot die tijd worden de sieraden van Kleurrijke Wereld regelmatig gepresenteerd op fairs, beurzen of exposities. Wil je de sieraden eens compleet en live zien, kom dan gezellig naar een van deze gelegenheden.

  Uiteraard worden er wel persoonlijke afspraken gemaakt voor op-maat sieraden, te vermaken sieraden, vrije opdrachten of voor de heel exclusieve sieraden. Neem in dat geval gewoon even contact op; we maken dan vrijblijvend een persoonlijke afspraak. Kleurrijke Wereld is je graag van dienst.

  Voor overige contact- en bedrijfsgegevens zie onze Algemene Voorwaarden.


  Contactformulier

  uw naam (verplicht)

  uw email (verplicht)

  uw vraag

  opmerking(en) en aanvulling(en):

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


   

  Overige vragen?
  Bovenstaande grotendeels wettelijk verplichte info moet elke Webshop uitvoerig en duidelijk per pagina omschrijven, conform en naast plaatsing van de Algemene Voorwaarden. Je kan met een gerust hart winkelen en bestellen.
  Heb je nog vragen? Laat het mij even weten. Algemene Voorwaarden juni 2014 - logo webshop en consumentenbond -kleurrijke wereld sieraden 600x176