Nieuwsbrief

Time-out en beurzen

Time-out Beursnieuws - kleurrijke wereld sieraden - 1000x548

Tijd voor vitamientjes…
Gezondheid – mijn persoonlijke verhaal

Beste lezer,

Reeds in het voorjaar meldde ik over de gezondheidsperikelen hier in privé-sfeer. Het betrof voornamelijk mijn partner toen; zelf had ik al vage en terugkerende klachten. In juni van dit jaar kon ik mijn eerste – en leuke beurzen doen – dit waren Pinksterfair in Zeist en het mooie event Concours d’Élégance in Apeldoorn.

Ergens in juli en augustus – na de 2 beurzen – ging het met mij minder. Moeheid ging over in uitputting. Niet kunnen lopen en (weer) heftige spier- & gewrichtspijnen. Hoewel ik nog steeds dacht: gaat best weer over. Sinds september/oktober ken ik de diagnoses: een spier- en botaandoening en vitamine-tekorten, waaronder een ernstige vitamine-D-deficiëntie. Gelukkig is e.e.a. niet levensbedreigend en met goede hoop op enige verbetering.
Sinds een week of 2 weet ik ook van een aantal voedsel-intoleranties, die naast het vitamine-D gebrek, zeer waarschijnlijk hun bijdrage hebben gehad aan verminderde vitamine-opname én rechtstreekse pijn/vermoeidheid. Wellicht heeft het ook een echt goede verbetering tot dusver in de weg gestaan.

Gezondheid en beurzen dec 2014 - kleurrijke wereld sieraden - klHet hele jaar al wat stiller dus voor Kleurrijke Wereld en komende tijd idem dito. Geen beurzen en fairs voorlopig, enkel tijd voor wekelijks een aantal behandelingen via de Reumatoloog, infusen, zachte oefentherapie en (orthomoleculair) dieet-advies. Het beetje tijd daar tussen in is nodig voor rust en herstel – voor hele body, mind & soul – en uiteraard een kleine wandeling buiten! Met groot vertrouwen op beter doe ik gewoon heel rustig aan.

Natuurlijk wil ik mijn liefde voor sieraden niet opgeven. Dat komt vast wel weer! Mooie op-maat opdrachten werden noodgedwongen destijds al stil gelegd. Gelukkig een paar lieve en begripvolle klanten daarin, die nu nog steeds geduldig wachten… (nog een keer dank je wel als jullie dit lezen!!)
Overigens: heb je vragen over sieraden – aarzel niet te mailen (producten/bestellingen/maat-werk). Overleg kan altijd, maar serieus werk wordt uitgesteld tot later. Bestellingen via de webshop komen – met goede hulp hier en in overleg met jou – altijd wel voor elkaar.

Ik wil graag zeggen: “tot snel of binnenkort”, …de tijd zal het uitwijzen. Natuurlijk hoop ik dat je Kleurrijke Wereld blijft volgen en ik zal – wanneer het weer kan – berichten/nieuwsbrief maken of iets nieuws te laten zien.
Zie ondertussen enkele luxe oorbellen, die eerder op beurzen en nu op de website beschikbaar zijn.
Ook: Kerstwens – kerstverhaal 2014
Hartelijke groetjes, en tot later! Ursula

Comments are closed.