Nieuwsbrief

Mookerheide Fair - 17-20 okt 2013

Mookerheide Fair bij Jachtslot de Mookerheide (Nijmegen)
Sfeervolle Mookerheide fair van 17 t/m 20 oktober 2013 in en om Jachtslot de Mookerheide, te Molenhoek.
Jachtslot Mookerheide - Mookerheide Fair 2013 - Kleurrijke Wereld Sieraden De Mookerheide fair is inmiddels een begrip. Bezoekers uit het hele land komen naar de Mookerheide om van dit herfst evenement te genieten.

Niet alleen de Mookerheide bossen zijn kleurrijk in deze mooie herfstperiode, ook de vele exclusieve stands vormen een palet van kleuren met een diversiteit aan producten! Leuke activiteiten, demonstraties, culinaire lekkernijen, dieren en veel shows. Als bezoeker kan je alle dagen het Jugendstil Jachtslot bezichtigen. Men kan tevens de torenkamer beklimmen en de herfstkleuren vanuit de 75 meter hoge torenkamer bewonderen.

De organisatie van Mookerheide Fair heeft haar best gedaan een selecte groep van bijzondere, kwalitatieve en niet-alledaagse producten bij elkaar te krijgen; gewoon om echt eens wat anders en exclusief te kunnen aanbieden voor jou als bezoeker.

Mookerheide Fair 2013 - meisje en pony - Kleurrijke Wereld SieradenOok zin in een dagje uit? Met een mooie herfstwandeling te midden van prachtige natuur en exclusieve producten, heerlijke hapjes en drankjes binnen handbereik? Kom dan naar Mookerheide Fair aanstaande week en weekend.

Kleurrijke Wereld Sieraden staat op de zogenaamde “Buitenplaats”, vlak na het binnen komen, stand-nummer 12.
De meeste sieraden uit beide collecties, inclusief de nieuwe aanvullingen, zullen hier te zien zijn. Ook kan je terecht voor een babbel over materialen en dergelijke; vele kennis- en kralenboeken zullen aanwezig zijn.
Graag tot ziens in Molenhoek-Mookerheide,
we gaan er iets gezelligs van maken! Ursula.

Lees hier meer over GRATIS toegangskaarten en kortingskaarten
Lees hier meer over de nieuwste sieraden die exclusief op Mookerheide Fair 2013 worden gepresenteerd.

Ga hier naar de website van Mookerheide Fair, ook voor eventuele adresgegevens en een lijst van standhouders.
Ga hier naar de facebookpagina van Mookerheide Fair

 

Comments are closed.