Lifestyle Beurs Byckhove - Wijnegem - Antwerpen

Vrije toegangskaarten en kortingen

Volgende week, a.s. Pinksterweekend – 26-27-28 mei, staat Kleurrijke Wereld op de Lifestyle Beurs Byckhove in Wijnegem, vlak nabij Antwerpen.
Een echt mooie beurs, die bekend staat als kwalitatief en hoogstaand met uiteenlopende producten voor alle goede dingen van het leven.
Alles temidden van een fantastische ambiance van een mooi domein en kasteel.

Een gezellige fair en voor ieder wat wils dus.

Kom je ook een kijkje nemen? Wie weet ook nog een leuk avondje of dagje Antwerpen eraan vastplakken dan?..
Wellicht een leuk idee voor het Pinksterweekend.

Lifstyle Beurs Byckhove - Wijnegem - AntwerpenKleurrijke Wereld heeft 5 toegangskaarten voor elk 2 personen – vrij en gratis weg te geven. De kaart geeft dus toegang voor 2 personen vrije entree.

Wil je 1 kaart ontvangen, haast je dan snel en e-mail je naam en adresgegevens zo snel mogelijk naar info@kleurrijkewereld.nl
De eerste 5 e-mailers ontvangen dan een kaart.

Mail uiterlijk tot maandagochtend a.s. 12.00 uur, dan kunnen de kaarten nog op tijd met de post mee.

Let wel: als je een van de gelukkigen bent die een kaart gaat krijgen voor 2 personen, wordt het wel op prijs gesteld dat je daadwerkelijk komt. Anders is het een beetje zonde en worden de kaarten liever aan iemand anders gegeven die wel komt.

De vrije toegangskaarten zijn enkel beschikbaar voor de Nieuwsbrief Abonnees van Kleurrijke Wereld.
Kleurrijke Wereld Sieraden
Lees hier verder meer over een korting die tijdens de Voorjaarsfairs wordt gegeven en meer info over locatie e.d. van de fair(s).

Het is waarschijnlijk dat er nog 1 fair voor Kleurrijke Wereld komen gaat ergens in juni, daarna volgt een korte zomerstop.

Houd de Agenda of nieuwsbrieven in de gaten.

 

Comments are closed.