Sieraden Winkel

  Exposities en Beurzen

  Goede Doel

  Zoeken in Winkel

  Facebook

  Kadootjes!!

  Kleurrijke Wereld Sieraden

  Kleurrijke Verjaardag –
  Met kadootjes voor jou als Nieuwsbrieflezer en Facebook gebruiker

  Sinds juni vorig jaar is Kleurrijke Wereld on-line met een eigen website.
  Ruim een jaar in de buitenwereld bezig dus.

  Sinds kort is daar ook een baby bij: een bedrijfspagina op Facebook.

  Om de verjaardag en de nieuwe Facebook pagina te vieren,
  maak jij kans op een paar mooie kadootjes, als je meedoet op Facebook.
  Alle hulp is welkom, want Kleurrijke Wereld komt net kijken op dit nieuwe medium.

  Of ik nog tijd heb voor Facebook en andere Social Media? Uhh, nee, eigenlijk niet. Zoals zovelen die alles zelf moeten en willen doen.

  Toch is Facebook een uitgelezen plek om meer met jullie te kunnen uitwisselen en delen. Het hoort er tegenwoordig gewoon bij.

  Wat kun je winnen en hoe doe je mee? <<<—

  Kleurrijke Wereld heeft 2 prachtige boeken en 2 armbandjes uit te delen:

  Leeuwenvrouw - Linda Tucker - kado Kleurrijke Wereld Sieraden
  Het boek “De Leeuwenvrouw” ** (Linda Tucker), een heel boeiend en persoonlijk verhaal van een vrouw, wiens laatste minuten bijna waren geteld doordat ze werd aangevallen door een troep leeuwen, en hiervan werd gered door een inheemse Afrikaanse medicijnvrouw.

  Haar liefde voor de Witte Leeuw en haar ontzagwekkende doorzettingsvermogen om deze unieke dieren te redden van commerciele uitbuiting voerden haar mee naar de oude waarheden en spirituele cultuur van Afrika. Vele gelijkenissen met alle andere oude wereldbeschavingen, vergelijkingen met onze Westerse cultuur, wetenschap en kennis. Armband leer met handelskralen - Kleurrijke Wereld SieradenEenmaal gegrepen, laat je het niet meer los, en heb je alleen nog maar ontzag voor alles wat leeft… we moeten zuinig zijn op Moeder Aarde.

  Een boek goed passend bij de sieraden van de Collectie Puur Aarde van Kleurrijke Wereld.

  De andere kadootjes zijn 2 leren armbandjes uit deze zelfde collectie. Als je een van de gelukkigen bent, wordt het armbandje speciaal op maat voor je gemaakt.

  Hoe je meedoet:

  • ga naar de facebook pagina van Kleurrijke Wereld (dus niet de webpagina) – en “vind Kleurrijke Wereld leuk” of deel (share) het bericht over de kadootjes-actie op Facebook.
   Hier is de link: http://www.facebook.com/Kleurrijke.Wereld.Sieraden
  • over ca. 3 maanden (uiterlijk eind november, begin december) – als alle najaarsfairs voor Kleurrijke Wereld weer achter de rug zijn – zullen de kadootjes worden verloot. Je krijgt een persoonlijk berichtje via Facebook wanneer je hebt gewonnen
  • voor alle duidelijkheid nog een keer: het gaat niet om het ‘liken’ van de website van Kleurrijke Wereld, maar om de facebook pagina. Anders kan ik je geen berichtje terug geven.

  Succes ermee en hartelijk dank! O ja, iedereen kan en mag meedoen…, dus stuur dit bericht gerust door aan je vriendinnen en bekenden.

  ** Met hartelijke dank voor deze vermelding aan Uitgeverij Ankh Hermes
  Klik hier voor meer info over dit boek bij de uitgever
  ISBN nummer: 978 90 202 0547 3

  Voor meer info over de Witte Leeuw en het project wat Linda Tucker (schrijfster) heeft gestart om deze heilige dieren te redden, zie: www.whitelions.org
  Zie op die zelfde website ook Deepak Chopra, een bekend spiritueel schrijver, leermeester en dokter die vol lof vertelt over het boek van Linda Tucker en het project dat zij heeft gestart ter bescherming van de Witte Leeuw

  Comments are closed.