Nieuwsbrief

Gallery Smashing Colors

Korte expositie bij Gallery Smashing Colors – Simone Theelen

Antieke Kornalijn met oude koperen schakelband - Kleurrijke Wereld Sieraden Been en Schelp uit Azie en Afrika - Kleurrijke Wereld Sieraden Been en Hoorn uit Kenya en Hebron kraal met koord - Kleurrijke Wereld Sieraden

Kleurrijke Wereld heeft af en toe een wisselend aanbod van haar sieraden geëxposeerd (2012-2013) bij Gallery Smashing Colors van Simone Theelen in Goirle (vlakbij Tilburg/grens België).

Vanaf 31 januari tot en met 8 maart 2013 is een deel
van de Collectie Puur Aarde van Kleurrijke Sieraden te zien bij Simone.

Schilderij Simone Theelen - categorie Mensen - Kleurrijke Wereld Sieraden
Het betreft een kleine greep uit het assortiment, zoals een aantal colliers en enkele armbandjes uit de Collectie Puur Aarde.

Vanaf half maart zullen er weer fairs en beurzen zijn waar Kleurrijke Wereld aan deelneemt en is het onzeker wanneer Kleurrijke Wereld tussentijds kan exposeren bij Simone. (houd de berichten over fairs en exposities in de gaten).

Simone’s schilderijen zijn vol bruisende energie, expressief en vooral heel kleurrijk; haar uitbundige werken vormen een levendige omgeving voor de (hals-) sieraden van Kleurrijke Wereld.

Naast het mooie werk van Simone kun je er ook werken zien van andere exposerende kunstenaars: van glaskunst en bronzen objecten tot keramiek.
De Gallery van Simone is echt een bezoekje waard. Onthouden dus en gewoon een keer doen!

Het atelier van Simone is geopend voor het publiek iedere dag op afspraak en op vrije inloop iedere eerste zondag van de maand.
Maak dus tevoren even een afspraak om er zeker van te zijn dat je terecht kan.

Contactgegevens Simone:
Ga hier naar de website van Simone Theelen, om een indruk van haar werk te zien en uiteraard voor de contactgegevens.
Bekijk hier de facebook pagina van Smashing Colors.

met dank aan Simone Theelen

Simone Theelen Smashing Colors

 

Comments are closed.