Sieraden Winkel

  Exposities en Beurzen

  Goede Doel

  Zoeken in Winkel

  Facebook

  Feestmaand Aanbieding

  Speciale Aanbieding voor de Nieuwsbrieflezers en Rabobank leden

  Tijdens de Feestmaand (tot en met 31 december 2011) ontvangen Nieuwsbrieflezers van Kleurrijke Wereld en Rabobank-leden een speciale korting op hun bestellingen.

  Feestmaand Aanbieding Kleurrijke Wereld 2011
  Je betaalt tijdens deze periode
  geen  verzendkosten (€ 9,00).
  Zowel de Nieuwsbrief lezers als de Rabobank leden hebben een speciale actie code ontvangen, die nodig is bij de bestelling op de website.

  Zoek je nog een leuk kerstkado dat je kunt vragen aan je partner en/of kinderen voor Kerst, of wil je graag je moeder eens verrassen met een mooi kado, dan is een sieraad van Kleurrijke Wereld wellicht een goed idee.
  Naast gratis verzendkosten heeft een aantal sieraden een speciaal prijskaartje gekregen of worden setprijzen aangeboden. Kijk dus even goed in beide collecties.

  Let wel: van alle getoonde sieraden op de website is slechts 1 exemplaar direct beschikbaar. Van sommigen kunnen er exemplaren worden bijgemaakt, maar hebben wel enige levertijd. Wees er dus wel op tijd bij. Enkele sieraden kennen zowiezo een langere levertijd omdat die speciaal en conform model voor jou worden gemaakt.

  Ben je geen Nieuwsbrieflezer of ben je geen Rabobank-lid en wil je toch graag profiteren van deze korting? Abonneer je dan snel als Nieuwsbrief lezer van Kleurrijke Wereld.
  Je ontvangt vervolgens een persoonlijke e-mail met daarin de promotie code. Vul de code links in op het scherm, direct nadat je je sieraad in het winkelmandje hebt geplaatst.

  Kleurrijke Wereld was onlangs vertegenwoordigd met een artikel en actie in het ledenblad Rabobank Dichterbij.
  Lees hier meer over het artikel in Rabobank Dichterbij. 

   

   

  Comments are closed.