Facebook Winnaars (1)

Facebook-winnaars
boek De Leeuwenvrouw en het leren armbandje met Collectors Items

Definitieve Winnaars Kleurrijike Wereld Facebook actie

Ja, eindelijk de winnaars zijn bekend! Leo de Leeuw en Zoe Zebra hebben afgelopen dagen heel wat afgedobbeld om tot 4 winnaars te komen.

Ruim 100 deelnemers, waaronder alle Likers (fans) van de Kleurrijke Wereld Facebookpagina (98 likers nu), alsmede alle losse reacties, delen van foto’s, en likes op losse foto’s op de facebookpagina.
Kleurrijke Wereld feliciteert:

– Jes en Louisa met het armbandje en
– Caroline en Tosca met het boek De Leeuwenvrouw
Jes, Louisa, Caroline en Tosca waren alle ‘Likers’ van de Kleurrijke Wereld Facebook pagina.

Aan de winnaars: check je prive-berichten op Facebook a.u.b..
We kunnen overleggen hoe en naar waar e.e.a. op te sturen.

Wil je weten hoe het spel werd gespeeld?
Lees hieronder verder.

Het Dobbelspel:
Er is een eerlijk dobbelspel gespeeld waarbij iedereen evenveel kansen kreeg. Als volgt:
– tweedeling in een groep “gegadigden Leeuwenvrouw” en “gegadigden armbandje”. Ogen 1 t/m 3 waren het boek, Ogen 4 t/m 6 waren het armbandje
– volgende ronde: alle deelnemers met de ogen op “6” waren de finalisten. Voor het armbandje waren er meteen en slechts 2 winnaars: Jes en Louisa. Voor de 2 boeken moesten nog meerdere rondjes worden gespeeld tot er 2 winnaars waren die ook “6” hadden gegooid: dit waren Caroline en Tosca

Alle Deelnemers

Groepsfoto alle Deelnemers

Dank je wel
En tot slot: natuurlijk ben ik hartstikke blij met weer nieuwe Likers en meer bekendheid. Op naar de 150, 200? en wellicht weer een keer nieuwe win-acties op Facebook. We gaan er weer ons best voor doen de Facebookpagina van Kleurrijke Wereld leuk te houden met steeds weer nieuwe berichten, tips, weetjes etc.
Deel en enjoy dus, en heb je vragen, opmerkingen, tips, laat het weten! (op Facebook natuurlijk).
Graag tot ziens op Facebook: www.facebook.com/Kleurrijke.Wereld.Sieraden
Ursula

Uitgesloten van deelname:
– uitgesloten waren alle bedrijfspagina’s die een Like hadden gegeven aan de Kleurrijke Wereld Facebookpagina. Facebook maakt hiervan slechts eenmalig melding, en daarna verdwijnen deze gegevens en zijn niet meer zichtbaar in de statistieken en in het overzicht van Likers. Helaas dus, maar dit is blijkbaar de werkwijze van Facebook. Ook tellen deze Likes vervolgens niet mee in de grote teller van Likes.
Natuurlijk wel: dank je wel voor jullie Like en het volgen van Kleurrijke Wereld op Facebook.
– uitgesloten van deelname waren ook alle mensen die de website of diverse pagina’s van de website van Kleurrijke Wereld een Like gaven (social media buttons rechts op de website). Deze Likes zijn enkel likes van de afzonderlijke pagina’s van de website en dus niet van de eigenlijke Facebookpagina van Kleurrijke Wereld. Ze tellen niet mee in de grote teller, en er wordt ook geen melding gemaakt door deze button of door Facebook zelf voor deze Likes. Het Liken van een website en van een facebookpagina zijn derhalve dus 2 aparte zaken. Mensen die alleen de website van Kleurrijke Wereld een Like hebben gegeven, ontvangen dus ook geen facebookberichten via facebook van Kleurrijke Wereld. Wil je alsnog Liker/Fan worden van de Kleurrijke Wereld facebook pagina, “Like” dus op Facebook zelf.

2 comments to Facebook-winnaars – 1

 • Jose

  Wat maakt die Kleurrijke Wereld toch mooie dingen!
  En dan ook nog zo’n leuke actie!
  Chapeau!
  Jose
  P.S.: Jammer ik heb niet gewonnen.